Truper

TRUPER е мексикански производител и един от най-големите износители на ръчни инструменти в света. С над 50 годишна история износът на компанията обхваща близо 90% от общия износ от Мексико. Продуктите им се предлагат в повече от 60 страни, като сериозен дял заема и пазарът на САЩ.

Едноименната марка TRUPER обхваща професионалната линия инструменти на компанията, като нивото на качество на продукцията е гарантирано от един от най-големите технологични центрове за качествен контрол в Америка – Connecticut Center for Advanced Technology Inc. (CCAT).

Максималната функционалност на продуктите TRUPER е резултат от иновации и високотехнологични решения в производството. Те са създадени с фокус върху удобството при работа и максимална издръжливост, тъй като са предназначени за професионалисти.

Pretul

PRETUL е алтернативната продуктова серия на мексиканския производител TRUPER. Тя предоставя на домашните майстори добро качество на умерени цени. Продуктите в средния клас ръчни инструменти са създадени за универсална употреба с класически дизайн. Фокусът на марката пада върху практичността и голямото разнообразие от видове и размери отделни инструменти.

Vorel

VOREL е дъщерен бранд на полската марка YATO. Здравите и устойчиви инструменти, създавани под името на бранда се отличават с ергономичност и добра цена. Създадени са за любителска и полу-професионална употреба. Марката успява да предложи отлично съотношение между стойност и качество, включвайки в портфолиото си огромно разнообразие продукти, включително автоинструменти, електроинструменти и аксесоари.

Toya

TOYA е един от големите производители и дистрибутори на ръчни и електрически инструменти на интернацоналния пазар със сериозно присъствие в Европа. Продуктите не TOYA са синоним на най-високо качество и са създадени, за да отговорят на високите критерии на професионалистите.

Марката е сред едни от най-бързо развиващите се компании в сферата на производството на инструменти и оборудване с постоянно увеличаващ се пазарен дял в Европа и Азия. Производителят успява да задържи своите позиции сред голямата конкуренция, благодарение на усилията си постоянно да подобрява издръжливостта, визията и функционалността на своите стоки.

Hermex

HERMEX е водеща марка в Мексико в сферата на ключарските изделия и заключващите системи. С огромното си разнообразие от заключващи аксесоари и здравите сплави, използвани при производството им, тя не отстъпва на популярните конкуренти.

Fiero

FIERO е марка, чиято продуктова гама включва стоманени изделия – такелаж, крепежни и свързващи елементи, въжета и вериги. Изделията са специално проектирани с голяма товароустойчивост, издръжливост на огъване и скъсване.

Teraflex

TERAFLEX® е бранд, обхващащ широка гама продукти за строителството – високоеластични лепила, замазки и шпакловки, интериорни бои, строителна химия, алкидни продукти. Марката може да се похвали с дългогодишен опит, като продължава своето развитие, внедрявайки нови технологии, подобрявяйки продуктите си. Доказателство за това са редицата сертификати за качество.

Иновативните суровини и технологии, използвани при производството на продуктите TERAFLEX ® допринасят за повишаване на качествата им: еластичност, здравина, якост, сцепление, устойчивост на външни влияния.

В онлайн магазина Profimag.bg можете да намерите всички продукти на бранда.

Termoflex

TERMOFLEX® е марка топлоизолационни продукти на българския производител  МАРИСАН. Компанията е изградила собствено производство за сухи строителни смеси, течни и пастообразни мазилки за интериор и екстериор и не на последно място – топлоизолационни панели от EPS.

Предлагайки цялостни решения в областта на строителството с акцент върху ефективното топлоизолиране и намаляване цялостните разходи за отопление, марката е водеща в своята сфера. Сертифицираната топлоизолационна система TERMOFLEX® е първата, появила се на българския пазар и е предпочитана вече 25 години. На 64-ия Международен технически панаир в Пловдив през 2008 г., топлоизолационните системи TERMOFLEX® са отличени със златен медал за качество. Те притежават Европейско техническо одобрение (ETAG), което дава допълнително предимство на системите да бъдат изграждани и използвани в цяла Европа.

Hydrozol

HYDROZOL® е марка професионални хидроизолационни продукти, създадени за надеждно изолиране на сградите от влагата. Високотехнологичните решения се предлагат под формата на течни, циментови и двукомпонентни хидроизолации на циментова основа, съпътствани от подходящите аксесоари за плътно изолиране от влага. Марката е предпочитан избор при индустриалното строителство, когато възниква нуждата от сериозно и дългосрочно предпазване на сградите.