Видове доставка

  • Стандартна – В срок от 3-4 работни дни при поръчки направени до 16:00 ч.

– Поръчки направени в петък след 16:00 ч., събота или неделя се изпращат във вторник.

-Поръчки направени в четвъртък до 16:00 ч. с избрана доставка до офис на куриер се доставят в събота. При избрана доставка до адрес се доставят в понеделник без оскъпяване на цената за доставка.

– При желание за доставка до адрес в събота възниква увеличение на цената за доставка. Необходимо е уточнение от страна на клиент за доставка в събота до адрес.

  • Доставка за поръчки направени в празнични дни – Поръчките направени в празнични дни се обработват в първия работен ден и се доставят в рамките на 3-4 дни.
  • С транспорт на клиент – Можете да вземете своята поръчка от нашите складове в град Русе, София или Плевен след потвърждение от нас по имейл или телефона. В складът ни в София към момента не се предлагат ръчни инстументи.

*Търговецът си запазва правото да удължи срока на доставка до 10 дни, в случай на непредвидени затруднения при изпращането на стоките.

Условия за доставка

Доставката се извършва с куриерска фирма избрана от търговеца. В случай, че търговецът няма възможност да изпрати поръчаната стока той е длъжен да уведоми клиента по телефона или имейл, като договори нови условия или възстановяване на сумата на поръчката, в случай, че такава е платена предварително.

Доставката се извършва само на територията на Република България.

Клиентите разполагат с възможност да прегледат своята пратка преди подписване на приемо-предавателния протокол.

Безплатна доставка

Безплатна доставка се предлага в онлайн магазин profimag.bg в следните случаи:

  • Безплатна доставка – Всеки продукт обозначен с етикет „Безплатна доставка“ получава безплатна икономична доставка до адрес или офис на куриер.

Цени за доставка

Цената за доставка в онлайн магазин profimag.bg е базирана на тарифата на куриерската фирма, с която profimag.bg си партнира. Указаните цени за доставка са оформени спрямо теглото и обема на поръчаните стоки.

Цената за доставка можете да видите добавена към общата стойност на поръчката при потвърждаването ѝ.

Изпращане на пратки с пощенски паричен превод

При изпращане на пратки с пощенски паричен превод се начислява комисионна, която е дължима от получателя в момента на приемане на пратката. Стойността на комисионната не е включена в общата стойност на доставката при потвърждаването на поръчката.

Стойността на комисионната е 0,6% от общата стойност на поръчката, но минимум 0,60 лв.