Добавете продукти за запитване на едро

Можете да добавите всеки продукт към списъка за запитване като изберете бутона „Цена на едро“.

В списъка за запитване можете да премахвате продукти и да коригирате количества.

Свържете се с нас, чрез контактната форма

Пишете на екипа ни, като включите желаните от Вас продукти и количества.

Екипът ни изготвя индивидуално ценово предложение за всеки клиент. Размера на отстъпката се определя от заявените количества и вида продукти.

Ако желаете да предлагате нашите продукти във Вашия физически или онлайн магазин се свържете с нас и уточнете това. Екипът ни може да Ви предложи преференциални условия.

Персоналната отстъпка на едро, която нашият екип Ви е предоставил се прилага към редовната цена на продуктите. Ако желаните от Вас продукти в момента са в намаление, то отстъпката ще се приложи към редовната цена, а не тази с намаление. Вие можете да изберете да поръчате на една от цвете цени – тази с намаление или тази след приложена персонална отстъпка.

Няма строго определено минимално количество. То се определя от вида заявени продукти и тяхната цена.

Ако желаете да поръчате голямо количество, което не поддържаме на склад можете да направите заявка за внос или производство на стоки. При направена заявка за внос, поръчаните количества се включват към следващата редовна доставка на стоки, а срокът за внос се уточнява персонално с всеки клиент.

Заявките за производство на различни материали за ремонт се изпълняват в рамките на приблизително 10 до 14 работни дни. Срокът за производство се уточнява за всяка заявка.

Предоставената Ви отстъпка е валидна в рамките на 30 календарни дни, освен ако не е договорено друго или сключен договор, уреждащ други търговски условия.