За нас

Всичко, което може да ви потрябва

Profimag.bg е онлайн магазин за инструменти, ремонт, дома и градината, в който можете да откриете конкурентна гама от продукти. За професионалистите и любителите се предлагат стоки за груб строеж, довършителни работи, ремонта вкъщи и работилницата или монтажа.

В продуктовия каталог се откриват стоки на български производители, които доказаха своето място сред чуждестранните и придобиха едни от първите позиции сред националните марки. Основната ни линия ръчни инструменти е на мексиканския производител Truper, предлагани за пръв път у нас.

Стараем се да предложим многообразие на своите клиенти, така че лесно да откриват всичко от което се нуждаят на едно място. Вярваме, че онлайн пазаруването е бързият и практичен начин да се снабдите с материали и оборудване, особено когато в града Ви няма удобни локации за пазаруване с голямо разнообразие.

Висок клас

Професионалистите разпознават качеството

По-голямата част от стоките в profimag.bg са от висок клас. Знаем, че качествените продукти си заслужават инвестицията, особено когато става дума за професионална работа. Предлагаме продукти, които ще Ви помогнат да се гордеете със свършената работа.

Бързината днес е от все по-съществено значение в строително-ремонтните дейности. Изберете професионални строителни материали и ръчни инструменти, с които няма да разочаровате очакванията на своите клиенти. Ние сме взискателни към качеството на стоките, така както сте и Вие към себе си.

Инструменти TRUPER

Инструменти Truper

Profimag.bg е ексклузивен представител на Truper за България.

Марката Truper за пръв път може да бъде намерена и на българския пазар. Компанията е един от най-големите производители на ръчни, електро и градински инструменти за Южна Америка. Над 90% от произведените инструменти и повече от 50% от цялата продукция на бранда се изнася за САЩ, Европа и Австралия.

Марката разчита на тестове и изпитване, за да поддържа своите добри позиции сред световната конкуренция, като инвестира в собствен мащабен център за качествен контрол. Повече от 50 годишния им опит в производството определя максимално практичния дизайн  – създаден за тези, които работят с ръцете си.

Професионален екип

Професионално отношение към всеки

Екипът ни от консултанти е съставен от дългогодишни професионалисти в сферата на строителството и монтажните дейности. Те познават проблемите, които потребителите срещат при избора и са насреща да дадат полезен съвет.

Независимо дали сте домашен майстор, обичате да правите всичко сами или сте професионалист, работещ в бригада, екипът ни може да Ви насочи към продуктите с най-добри характеристики и с най-добро съотношение качество/цена.

Изберете нещо повече от магазин. Изберете партньор.